tag:blogger.com,1999:blog-4071979003686649322.post8387233448261810667..comments2023-09-11T09:39:31.946+01:00Comments on Światosław: Kulinaria - uczłowieczanie zupki chińskiej.Żywkahttp://www.blogger.com/profile/18341080766392406402noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4071979003686649322.post-30175000781485120652013-01-26T10:24:55.840+00:002013-01-26T10:24:55.840+00:00Już niedługo, może nawet dziś kolejny wpis z pozos...Już niedługo, może nawet dziś kolejny wpis z pozostałymi naszymi przepisami :) Zdecydowanie będzie zdrowiej ;)Żywkahttps://www.blogger.com/profile/18341080766392406402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4071979003686649322.post-80485494863649820092013-01-25T19:31:34.408+00:002013-01-25T19:31:34.408+00:00Oj zgadzam się. Własne żarcie to podstawa. Oszczęd...Oj zgadzam się. Własne żarcie to podstawa. Oszczędność i niezależność od lokalnych żarłodajni. Chciałem tylko podsunąć pewien pomysł. Za zupkami chińskimi nie bardzo przepadam z powodu chemii. Za to uwielbiam kuskus i płatki owsiane górskie lub błyskawiczne. Lekkie, pożywne, zdrowe i dopóki nie zamoknie to prawie nie psujące się. No i smak można również do woli modelować, w kuskusie np zalewając bulionem z ulubionej kostki.<br />Pozdrawiam. I czekam na następny wpis. Maciekhttps://www.blogger.com/profile/14952960361438128830noreply@blogger.com